Probe

Minitura pentru copii (1 km): rezervata copiilor cu varste de pana la 10 ani, este reprezentata de parcurgerea dus-intors a Aleii Trandafirilor, conform marcajului de la fata locului si a hartii prezente pe site. Copiii pot alerga singuri sau insotiti de un adult.

Individual feminin (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/ deschisa tuturor participantelor de sex feminin, cu varsta mai mare de 14 ani.

Individual masculin (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/ deschisa tuturor participantilor de sex masculin, cu varsta mai mare de 14 ani.

Copii si parinti (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/deschisa copiilor pana in 14 ani (fete sau baieti), insotiti de oricare dintre parinti.

Proba de perechi (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/ deschisa oricarei echipe de doua persoane, a carei membrii au varsta mai mare sau egala cu 14 ani.

Proba de grup (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa grupurilor de 3-10 persoane (de ex. Alba ca Zapada si cei 7 pitici, Cei 3 Muschetari). Daca grupul are in componenta copii sub 14 ani, din grup va face parte si un parinte/tutore sau adult insotitor nominalizat de parinti.