Regulament

Regulament “Alerg Carnavalul” 

Editia a 2-a, 05 aprilie 2015, ora 11.00

 

 

Art. 1 Probele concursului

 

Minitura (1 km): rezervata copiilor cu varste de pana la 10 ani, este reprezentata de parcurgerea dus-intors a Aleii Trandafirilor, conform marcajului de la fata locului si a hartii prezente pe site. Copiii pot alerga singuri sau insotiti de un adult.

 

Individual feminin (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa tuturor participantelor de sex feminin, cu varsta mai mare de 14 ani.

 

Individual masculin (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa tuturor participantilor de sex masculin, cu varsta mai mare de 14 ani.

 

Copii si parinti (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa copiilor pana in 14 ani (fete sau baieti), insotiti de oricare dintre parinti.

 

Proba de perechi (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa oricarei echipe de doua persoane, a carei membrii au varsta mai mare sau egala cu 14 ani.

 

Proba de grup (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa grupurilor de 3-10 persoane. Daca grupul are in componenta copii sub 14 ani, din grup va face parte si un parinte/tutore sau adult insotitor nominalizat de parinti.

 

 

Art. 2 Distanta traseului

Minitura: cu lungime de aproximativ 1 km, este reprezentata de parcurgerea dus-intors a Aleii Trandafirilor, conform marcajului de la fata locului si a hartii prezente pe site.

 

Tura scurta : cu lungime de aproximativ 6 km,este reprezentata de o tura (inconjurare) a lacului Herastrau, conform marcajului de la fata locului si a hartii prezente pe site-ul evenimentului, www.alergcarnavalul.ro.

 

Tura lunga : cu lungime de aproximativ 12 km, este reprezentata de doua ture (inconjurari) ale lacului Herastrau, conform marcajului de la fata locului si a hartii prezente pe site-ul evenimentului, www.alergcarnavalul.ro.

 

Art. 3 Declaratia pe proprie raspundere si acordul parintilor pentru participantii minori

Toti participantii sunt obligati sa semneze inainte de inceperea concursului, “Declaratia pe proprie raspundere”, prezenta pe site-ul www.alergcarnavalul.ro. Pentru participantii minori, “Declaratia pe proprie raspundere” va fi semnata de un parinte sau de tutorele legal al minorului. La depunerea acesteia, se va solicita o copie a certificatului de nastere al minorului si parintele/tutorele va fi rugat sa prezinte un act de identitate.

 

Art . 4 Premii

Se vor acorda locurile 1, 2 si 3 la toate probele si categoriile de concurs. La proba de perechi, clasamentul se va face pe categoriile feminin, mixt si masculin.

 

 Art. 5 Inscrierea

Inscrierea si plata taxei aferente inscrierii se pot face pana in data de 03.04 2015.

Plata se poate face prin OP, in contul RO07INGB0000999904149863, Beneficiar Asociatia Atelier Recreativ si indicat si pe site-ul www.alergcarnavalul.ro, online, accesand link-ul de pe site-ul evenimentului si prin eventim.ro.

Taxa este de 30 RON pentru participantii la minitura (insotitorii nu platesc taxa) si 50 RON per participant la probele individuale, de perechi si de grup.

 

Art. 6 Kit-ul de participare

Kit-ul de participare va contine numarul (numerele) de concurs, precum si diferite materiale din partea sponsorilor, partenerilor si organizatorilor crosului Alerg Carnavalul.

La ridicarea kit-ului, concurentii vor preda declaratia pe proprie raspundere.

Art. 7 Propria raspundere

Fiecare inscris isi asuma toata raspunderea pentru participarea la crosul Alerg Carnavalul.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru accidentari sau retrageri ale participantilor.

Startul se va da la ora 11.00 pentru minitura si la 11.30 pentru toate celelalte probe de concurs (individual, perechi, grup/ tura scurta si tura lunga).

Este obligatorie trecerea pe la toate punctele de control. Participantii la tura scurta, vor trece de doua ori prin poarta de cronometrare (la start si la sosire), iar cei care participa la tura lunga, vor trece de trei ori prin poarta de cronometrare (la start, dupa prima tura, la sosire).

Scurtarea traseului atrage dupa sine descalificarea concurentului/perechii/grupului.

Numarul de concurs va fi purtat in fata.

Perechile si grupurile vor alerga impreuna pe tot parcursul cursei, trecand impreuna si linia de sosire.

Art. 8 Date personale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi toate materiale video si foto cu participantii, din ziua concursului, in scopuri de promovare a evenimentului sau ale evenimentelor viitoare.